Brecht Buysschaert

 

Kan meer dan 10 jaar ervaring voorleggen in verschillende internationale bedrijven en meerdere managementfuncties. In 2014 richtte Brecht Springbok Coaching op: gezondheidscoaching op het werk. Vandaag is Brecht een veelgevraagd keynote spreker omwille van zijn authentieke en energieke aanpak.

 

Brecht combineert de ervaring en know-how van Springbok Coaching in meer dan 100 bedrijfscases met verschillende expert master trainingen rond gezondheid en welzijn in UK en USA. Tel daarbij  inspiratiereizen naar Futureproof workplaces in Nederland en Hygge at work in Denemarken. Plus de kennis die Brecht opdeed uit de gesprekken met tal van deskundigen tijdens zijn #walkyourtalks podcasts. Vandaag inspireert Brecht vele (toekomstige) leiders en organisaties op weg naar whealthy workplaces. Hij doet dat in zijn boek en keynote met tonnen energie en positiviteit.

#walkyourtalks (podcasts), 

 

Brechts eerste visionaire boek:

‘Whealthy Workplaces’

Brechts boek ‘Whealthy Workplaces’ bundelt 14 Walk your talk-gesprekken. Brecht nodigde 14 ondernemers, wetenschappers en influencers uit voor een lang wandelgesprek in de natuur. Met als grote thema een stimulerend gezondheids- en welzijnsbeleid.
Elk interview belicht het unieke perspectief van de impactmaker, inspirerend en uitdagend. Het stemt tot nadenken over één of meerdere van de
7 cruciale basiselementen die leiden tot het authentieke DNA van een Whealthy Workplace. Daarnaast reikt Brecht ook een duidelijke visie en strategische structuur aan, gebaseerd op 7 jaar praktijkervaring en internationale inspiratie en training. Hoe kan je in de praktijk structureel aan de slag met deze 7 bouwstenen. Enorm verrijkend voor mens en maatschappij.

Diederik Joukes

Diederiks missie is om mensen gelukkiger en gezonder te maken.  Hij leeft zich elke dag daarin volop uit bij Springbok Coaching. Door samen te werken met mensen en organisaties  om ze bij te staan om hun welzijn en gezondheid te verhogen. 

Hij werkte 25 jaar in de farmaceutische  industrie en kent de bedrijfswereld van binnenuit. Hij zag de bestaande nood voor meer aandacht aan het individuele welzijn. En  wilde daaraan tegemoet komen. 

Hiervoor ontwikkelde Diederik onder andere de Embrace yourself programma’s die op een systematische manier focussen op het maken van gezonde gewoontes. Deze holistische of multicomponent programma’s zetten in op het stapsgewijs aanpassen van persoonlijke vaardigheden, de omgeving en de bedrijfscultuur. Als managing partner begeleidt en inspireert hij nu dagelijks organisaties en geeft keynotes rond dit thema.

Luister naar je lichaam

Diederik is gepassioneerd door embodiment. Het opnieuw in verbinding gaan met je lichaam om een volledig persoon te zijn. Lichaam en geest zijn geen aparte eenheden, ze vormen hetzelfde individu en zijn diep verweven met elkaar op alle niveaus. Ons lichaam geeft ons continu signalen. Terwijl wij heel goed geworden zijn in het negeren van die signalen. Mensen helpen om zich te herverbinden zodat ze hun ware zelf belichamen, is wat Diederik nastreeft. 

Een gezamelijke missie

Brecht en Diederik willen van de wereld een betere plaats maken door oganisaties te begeleiden naar meer welzijn en gezondheid op de werkvloer.

Het grootse deel van ons volwassen leven spenderen we op de werkvloer. Bedrijven en organisaties hebben daarom een  enorme kans om welzijn en gezondheid positief te beïnvloeden. Ze kunnen een positief kader scheppen door blijvend te bouwen aan een whealthy workplace! We nodigen iedereen uit om hier actief aan mee te werken.

Stay in the loop

Schrijf je in op de nieuwbrief van Springbok Coaching